csütörtök 28 máj. 2020
 • Increase font size
 • Default font size
 • Decrease font size
 • default style
 • blue style
 • green style
 • red style
 • orange style
Share to Facebook Share to Twitter Share to Linkedin Share to Myspace Share to Delicious Share to Google 
AKCIÓS AIRSOFT JÁTÉK 8 FŐTŐL: 7.000,- Ft / fő

AKCIÓS AIRSOFT JÁTÉK 8 FŐTŐL: 7.000,- Ft / fő

Az ár tartalmaz: 2000 db lövedéket, airsoft fegyvert, védőmaszkot, a ruha bérlés további 1000,- Ft! Az akció érvényes 2016. június 1-ig!...

AIRSOFT CSAPATÉPÍTŐ

AIRSOFT CSAPATÉPÍTŐ

Szervezz baráti társaságból csapatot és jelentkezzetek be játszani hozzánk!...

VASÁRNAPI NYÍLTNAPOK

VASÁRNAPI NYÍLTNAPOK

Minden vasárnap szeretettel várjuk az airsoftos játékosokat! Kérjük jelentkezzetek be telefonon, ha felszerelés igényetek van!...

Nyomtatás

Írta: Starosta József Mihály. Kategória: Szentendrei pálya

ALAPOK:

Autós pálya sorozat lövésre alkalmas a nagy távolságok miatt, mert nagyobb mint 15 méter rálövési távolságot ad a hangár.

Ököl nagyságnál kisebb réseken nem lövünk ki. Viszont a réseken kapott találat is találat, autók alatt is...

Pályákat nem rendezünk át, beleértve a felesleges rombolást (pl.: üveget nem lövünk, fedezékeket nem rongáljuk). Az épületek tetejére felmászni szigorúan TILOS!

FPS és fegyverhasználati szabályok a pályán:

Zöld matrica bárhol játszhat, de épületben csak egyes lövés: 400 fps <

Sárga matrica bárhol játszhat, de mindenhol csak egyes lövés: 401 fps - 420 fps <

Piros matrica, min. 20 - 25 méter rálövési távolság, épületben nem használhatja ezt a fegyvert, ezek a fegyverek félautomaták lehetnek vagy csak ebben az üzemmódban használhatók: 420 fps - 500 fps <

Piros matrica, min. 25 - 30 méter rálövés, épületben nem használhatja ezt a fegyvert, ezek a fegyverek spring-es vagy gázos mesterlövész fegyverek, nem öntöltők és távcsővel rendelkeznek: max. 600 fps <

Pisztolyok: csak 400 fps alatt lehetnek az izbégi pályán a játékosoknál!

GRÁNÁTOK:

Thunder B tiltott!!!

Pirotechnikai gránátok tiltottak!!!

Hanggránát tiltott!!!

Villanógránát tiltott!!!

Egyéb gáz gránátok tiltottak!!!

Füst használata csak a szervezők engedélyével és a meghatározott helyeken használhatók!!!

Fegyverek használata a játéktéren kívül:

 • Parkolóban csak töltetlen fegyvert tartunk, ami magában foglalja azt is, hogy nincs benne tár...
 • Belövésre a kijelölt helyeket használjuk...
 • Kantinba nem viszünk fegyvert...
 • A kantinban, ha BB-t potyogtatol, takarítani fogol......... 

KRONÓZÁS:

A szervezők biztosította 0,2 g BB-vel.

Pályánkon az arcvédők használata a védőszemüveg mellé ajánlott.

A pályán mindkét felkaron kell legyen karszalag, ezt a pálya nem biztosítja, magadnak kell gondoskodni a megfelelő színű karszalagon, vagy a megfelelő színű ruhadarabbal, amit a karodra tudsz kötni.

A pályán vannak tiltott részek, ahová TILOS bemenni, illetve lövéseket leadni a területen, erről bővebben a játéktérképeken, illetve az eligazításon.

ALAP SZABÁLYZAT A MASZ 2015

Nyomtatás

Írta: Starosta József Mihály. Kategória: Szentendrei pálya

Autóval a 11-es főútról Lajosforrás felé kell lekanyarodni. A Szentendre végét jelző tábla után kb. 400 méterre tábla mutatja az utat Pilisszentlászló felé. Ezen az úton haladva 500 méter után már látszik a laktanya jobb kéz felől.

HÉVvel vagy távolságibusszal Szentendréig, a HÉV vagy busz végállomásról helyi járat szállít a laktanya kapujáig.

HÉV: Batthyányi tér - Szentendre vonalon

Távolsági buszjárat: Újpest Városkapu - Szentendre

Ha többen vagytok, akkor érdemes Szentendrén taxival próbálkozni. Busz ár alá lehet alkudozni... :)

Google maps (térkép):

https://www.google.hu/maps/place/Paintball+Hungary+Kft./@47.6947426,19.0302078,16z/data=!4m2!3m1!1s0x476a7f59e1d50af1:0xf9037347a7e8453

GPS koordináták:

N47 fok 41,751 E19 fok 1,999

Ha ez is kevés lenne, akkor írják be Szentendre, Pinty utca (a Pinty utca nem a pálya címe!!!! csak egy közeli utca)

és a google térképet vegyék segítségül.

Buszjáratok Szentendrén:

airsoft játék Szentendrén

 

Nyomtatás

Írta: Starosta József Mihály. Kategória: Szentendrei pálya

Pályáink:

Izbég laktanya - Szentendre airsoft és paintball

Rövid leírással bemutatjuk, hogy milyen lehetőségeink vannak a tökéletes airsoft és paintball játékhoz. Közel 26Ha területen van lehetőség a játékra, akár az egész terület is lefoglalható, ha megfelelő létszámban jelentkezik egy csapat. Vagy egy cég, aki nálunk szeretné a csapatát eggyé kovácsolni, építeni.

 

SPEED

Kezdésnek a "SPEED" pályán játszunk egy jót. A két csapat a pálya két végén felállított palánkok mögül indul. A csapatoknak csak annyit kell tenniük, hogy az ellenfél csapatát teljesen likvidálja. A játékterületet mesterséges anyagokból építettük. Itt gumifedezékek és olajoshordók között kereshetsz menedéket az ellenfél golyózápora elöl.

 

LABIRINTUS

Ez egy fedett terület, ahol fa palánkokból építettünk fedezékeket, alagutakat és más meglepetéseket. A játék az épületen kívülről kezdődik; a két csapat felsorakozik a szélső bejáratoknál, de csak a csata kezdésekor lépnek be a játékterületre. Ezután már szabad (sőt kötelező) fedezéket keresni. Itt sem bonyolítottuk túl a szabályokat és feladatokat. Ismét csak likvidálni kell az ellenfelet, viszont itt már sokkal nehezebb a dolgotok. Nem tudhatod, nincs-e az általad használt fedezék mögött az ellenfél csapatából valaki. Nagyon közel vannak a fedezékek, ezért illik jól megszervezni a támadást. Az eltalált embereknek el kell hagynia a pályát, nehogy véletlenül ismét eltalálják. Erre három lehetőséget is hagytunk, az épület két végén és közepén.

 

DZSUNGEL

A felderítésnek nem sikerült még feltérképezni, újabb egységek indultak feltérképezni !Itt mindenki megtanul rejtőzködni és csendesen közlekedni. Mert az élete múlhat rajta. A hideg is kiráz amikor majd reccsenni hallod a faágakat, és a levelek csörögnek a lábad alatt.

 

FENYVES

Ez a legnagyobb alapterületű pályánk. Itt már zászlószerzésre megy a játék. Mindkét csapatnak kinevezünk egy bázispontot. Ezen a helyen elhelyezzük a zászlókat. Fel kell deríteni a terepet és megszerezni az ellenfél zászlóját. Fedezéknek használhatod az általunk felállított fedezékeket, amelyek fából, gumiból készültek, vagy a természetes fedezékeket is. Találsz árkokat, amelyekben nagy távolságokat tehetsz meg anélkül, hogy az ellenfél észrevenne, feltéve, ha ügyes vagy. Elfoglalhatod az őrtornyot és csak a fantáziádra van bízva, milyen lehetőségeket találsz még. Van hatalmas földprizma, ahonnan majdnem az egész pályát beláthatod. Kisebb épületet is találsz a pályán, a hajdani lőszer raktárat. Tehát itt is illik jól megszervezni a csapatstratégiát.

 

KÁBELDOB

A felderítésnek nem sikerült még feltérképezni, újabb egységek indultak feltérképezni! Szintén egy gyors pálya, ahol a figyelem és a taktika kap hangsúlyt.

 

LÖVÉSZÁROK

Nevéből is látszik a pálya lényege. A pálya nem szimmetrikus, nehogy egyszerű legyen a visszavágó. A területen 200 méternél is hosszabb lövészárok lett kiásva. Sok egymásba nyíló árok van, de van jó néhány zsákutca is. Ezen a pályán mindkét játéktípus (zászlószerzés, utolsó emberig) is tökéletesen játszható. Nem csak árokban folyik a küzdelem, vannak felszíni fedezékek is. Jónéhány föld mellvéd és domb áll a játékosok védelmére. Találsz még gumifedezékeket is. A ráadás pedig egy kis épületecske, ahonnan elég sok bosszúságot okozhatsz ellenfeleidnek. A könnyebb mozgás érdekében elhelyeztünk kis hidakat, hogy ne keljen átmásznod az árkon, ha nincs kedved hozzá. Az árokban nyugodtan tudsz osonni észrevétlenül, de nem árt odafigyelni a fordulóknál, nehogy szembetaláld magad egy puskacsővel.

 

KONYHA

Ez is egy kombinált pálya. A játékterületek "koronája"! Az épületnek legalább öt bejárata van, és rengeteg folyosó és helyiség található itt. Ezen a területen a játéktípusok mindegyike tökéletesen játszható. Szerintünk a legérdekesebb, amikor elrejtünk egy zászlót az épületben, és azt kell felkutatni, miközben még az ellenfelekre is oda kell figyelni. Nagyon könnyű bekapni egy találatot, ha csak a zászlókeresgéléssel foglalkozunk. Az épület méretéről csak annyit, hogy a legénységi és tiszti konyhát és étkezőjét is magábafoglalja. Ezen kívül sok raktárhelyiséget és mosdókat is. A konyharészben még bent maradtak a sütők, hűtők és az úgynevezett autoklávok is. Kiváló fedezékeket nyújtanak mindkét csapatnak az étkezőrészben lévő átadópultok is. Mivel nem csak az épületben lehet játszani, ezért nem árt arra is gondolni, hogy bármikor számíthatunk a hátunk mögé érkező ellenfélre. Jól bejátszható épület az öt bejárat miatt.

 

SZERELŐCSARNOK

A szerelőcsarnok is kombinált terület. Ami igazán izgalmassá teszi, az az autóroncsokból és kábeldobokból készült fedezékek keveréke. Ezen a pályán egy-zászlós játékot szoktunk játszani; vagyis az a csapat nyer, aki hamarabb hozza ki a zászlót az épületből, egy megadott pontra. Tehát nem elég a többi játékosra és a szembenéző puskacsövekre figyelni. Meg kell keresni a zászlót és fedezni azt, amíg el nem juttatják a kijelölt pontra.

 

LEGÉNYSÉGI SZÁLLÓ

A felderítésnek nem sikerült még feltérképezni, újabb egységek indultak feltérképezni! Ahol az adrenalin uralkodik! Itt csak az maradhat életben, aki tökéletesen uralkodik a félelmein.

 

TANK MOSÓ

A felderítésnek nem sikerült még feltérképezni, újabb egységek indultak feltérképezni! Ahol az adrenalin uralkodik! Itt csak az maradhat életben, aki tökéletesen uralkodik a félelmein.

 

A TORONY

A felderítésnek nem sikerült még feltérképezni, újabb egységek indultak feltérképezni! Ahol az adrenalin uralkodik! Itt csak az maradhat életben, aki tökéletesen uralkodik a félelmein.

Nyomtatás

Írta: Starosta József Mihály. Kategória: Szentendrei pálya

 • komplett felszerelés (ruha, védőfelszerelés, játékszer :)
 • technikai kiszolgálás
 • játékvezetés
 • fegyvermester, javítás (gyors segítség vagy csere)
 • felszerelés tisztítása, töltés
 • öltöző
 • tisztálkodási lehetőség (mosdó)
 • pihenő helyiség
 • ásványvíz (ezt folyamatosan visszük a játékosok után paintball játék esetén)
 • WC
 • tűzrakó hely

Az estleges extra igényeket (pl.: szendvics, üdítő, bográcsozás, barbecue) is szívesen teljesítjük, de ehhez előzetes egyeztetésre van szükség.

Cégek részére akár egész napos kitelepülést is vállalunk.

Játékok:

2017. December 10. - Vasárnap

Vasárnapi airsoft party - airsofthungary.hu

VASÁRNAPI AIRSOFT
09:00: Gyülekező
09:45: Kronózás
10:00: Kezdés

2017. December 17. - Vasárnap

Vasárnapi airsoft party - airsofthungary.hu

VASÁRNAPI AIRSOFT
09:00: Gyülekező
09:45: Kronózás
10:00: Kezdés

2017. December 24. - Vasárnap

Vasárnapi airsoft party - airsofthungary.hu

Zárva

2017. December 28. - Csütörtök

Vasárnapi airsoft party - airsofthungary.huCSÜTÖRTÖKII AIRSOFT

09:00: Gyülekező
09:45: Kronózás
10:00: Kezdés

2017. December 31. - Vasárnap

Vasárnapi airsoft party - airsofthungary.hu

Zárva

2018. Január 07. - Vasárnap

Vasárnapi airsoft party - airsofthungary.huVASÁRNAPI AIRSOFT
09:00: Gyülekező
09:45: Kronózás
10:00: Kezdés

ELITECOMMANDO

Elitcommando a prémium kategóriás csapatépítő tréning! - airsofthungary.hu

 

NAGYJÁTÉK - SCENARIO

Nagyjáték - Scenario - airsofthungary.hu

OSZTÁLYKIRÁNDULÁS

Osztálykirándulás - airsofthungary.hu

CSAPATÉPÍTŐ TRÉNING

Csapatépítő tréning - airsofthungary.hu

VASÁRNAPI NYÍLTNAPOK

Vasárnapi airsoft nyíltnap

BARÁTSÁGOS MÉRKŐZÉS

Barátságos mérkőzés - airsofthungary.hu